2011-07-04, 20:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XV
Cytat:
Napisane przez ifellinlovewithadeadboy
dla mnie ładnie, jedynie do tej kolacji dodałabym jakieś warzywa, a oscypki uwielbiam 
moje U: (chociaż w praktyce lekkie P.. już nawet nie chodzi mi o wagę, bo to tam mnie akurat tak bardzo nie obchodzi, ale przybyło mi też w obwodach, więc chyba jednak tyję, ale dlaczego? tego nie wiem.. czyż bym miała aż tak zwalony metabolizm.. )
1śniadanie: owsianka z jogurtem naturalnym, miodem, prażoną gruszką, rodzynkami i resztką masła orzechowego
2śniadanie: dwie kromki razowca; jedna z masłem, pastą z awokado i wędliną z indyka, druga z masłem, serem włoskim i dżemem brzoskwiniowym
obiad: pierś z kurczaka w ziołach, porcja brokuła z kukurydzą, 1/3 woreczka brązowego ryżu
podwieczorek: 1/3 woreczka brązowego ryżu z prażonym jabłkiem, miodem, cynamonem, rodzynkami i wieśniakiem
kolacja: porcja sałatki gyros, kromka razowca z masłem
|
nie będę się czepiać ale sporo cukrów prostych mogą powiększać obwody, stosunkowo niewiele białka i tłuszczu z prawdziwego zdarzenia, jeśli masz niewiele ruchu to niestety może się coś odłożyć (jesteś po jakiejś diecie? czujesz się dobrze?) taka nasza babska natura
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem.
Anthony de Mello
kocham Cię życie!
|
|
|