Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak mówił o samobójstwie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-05, 11:06   #1
xxmoonlightxx
Raczkowanie

Mój chłopak mówił o samobójstwie...

Mój chłopak ostatnio jest okropnie rozchwiany emocjonalnie . Coś się stało w niedzielę wieczorem, o czym nie chce mi powiedzieć ,mówi tylko ,że to bardzo trudny temat i poza tym ,sama się kiedyś dowiem ,ale Jemu ciężko o tym z kimkolwiek rozmawiać....,że bardzo Mu na tym czymś zależało ,przez długi,długi czas,że z tą osobą ,która Go zawiodła, wiązał nadzieje ,miłość... pewnie to ktoś z rodziny... Był totalnie załamany ,przestał wierzyć w Boga (Jego wiara nie była za mocna), kwestionował cel życia ,mówił ,że jednym z dwóch rozwiazań Jego problemów ,jest śmierć ,drugie rozwiązanie, to odrzucenie Boga i wszystkiego... Ja nie wiem ,co robić ??? Tak bardzo się o Niego boję. Obiecał mi ,że tego nigdy nie zrobi ,nie skończy ze sobą ,ale to praktycznie wymuszone było przeze mnie ,dwa razy przez telefon... i nie do końca w to wierzę... Jemu ufam ,ale temu ,jak działają na Niego leki - nie.

B. od roku ma wykrytą epilepsję ,zażywa Depakine Chrono (500?) i do tego Tegretol... podejrzewam,że ten drugi lek tak na niego działa ,bo bierze go od niedawna... Nie wiem ,co robić. On jutro idzie na wizytę do Pani neurolog ,mam zamiar dowiedzieć się ,jak się nazywa i zadzwonić do Niej,poinformować o Jego stanie psychicznym...

Co ja mam robić ? Jak z Nim rozmawiać ?

Dzisiaj jest już z Nim lepiej... On cały czas usilnie mówi ,że to nie od leków ,że miał stan depresyjny od niedzieli tylko i już Mu chyba przeszedł .. wierzyć Mu ? Bo jakoś mi się nie wydaje ,zeby tylko w niedzielę coś się stało,a On odrzucił prawie wszystko.... w marcu chciał się ze mną rozstać ,twierdził,ze mnie nie kocha... nie rozstaliśmy się,bo On później się przyznał,że ne chce ze mną być tylko i tylko z tego powodu,żeby mnie nie wiązać swoimi chorobami (padaczka i problemy z kręgosłupem)

Przepraszam,jakbyś czegoś nie dopisała i za chaos ewentualny - najwyżej dopisze coś,jeśli będzie taka potrzeba...

POMOCY !!!

SZUKAM PILNIE ZATYCZKI DO MODEMU HUAWEI E 122 . SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI !!!

Edytowane przez xxmoonlightxx
Czas edycji: 2011-07-05 o 11:21
xxmoonlightxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując