2011-07-05, 14:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19
czesc
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
Dziękuję  Wizyta była faktycznie bardzo wesoła 
Słuchamy sobie z Oliwką muzyki poważnej i relaksacyjnej  Ja się przy tym uspokajam, ciekawe jak ona. Dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po 1,5 tyg. przerwy. Przez to kiepsko spałam i od 4 nad ranem już nie mogłam zasnąć. Do tego zawsze nad ranem mam już spory nacisk na pęcherz i jesli nie wstanę to później mnie boli tragicznie. Maleństwo się nisko układa i matkę dźga po pęcherzu  Ale jakoś ten dzień zleciał, chociaż myślałam, że oszaleję, bo musiałam najpierw porządek zrobić bo był straszny syf, wszystko poprzekładane. A ja mam swój rytm, system pracy, lubię mieć porządek. Gdybym ja kogoś zastępowała to bym zostawiła taki stan jaki zastałam, głupio by mi było zostawić komuś na biurku papierki po czekoladkach....No ale może to ja dziwna jestem...
|
ja dzis bylam pierwszy dzien w pracy po prawie rocznej przerwie, to dopiero jest wyczyn kolezanka od razu do komputera usiadla i zaczela porzadki robic
ale wiecie co sie okazalo, kierowniczka wyslala mie do kadr, wchodze tam a dziewczyny ze zdziwieniem patrza na mnie i pytaja co ja tu robie? no to mowie ze juz wrocilam a one ze przeciez mam stary urlop i musze go wykorzystac, no i wyszlo ze siedze w domu jeszcze ponad 3 tygodnie,
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
A to była szkoła rodzenia przy szpitalu?
|
tak,
silvyetta pieknie,
aniolekKB no witaj
|
|
|