|
Dot.: Lipcowa wymiana u Sadystki! Zapraszam, dużo nowości, markowe ubrania, kosmetyki
* śliczne bezowe krotkie spodenki, w ogole nie noszone, bez zadnych sladow uzytkowania. Niby rozmiar 42, ale ja powiedzialabym, ze to raczej 40. O dokladne wymiary mozna pytac, chętnie odpowiem.
* APARAT CYFROWY FIRMY CANON, sprawny, dzialajacy. Sluzyl mi bardzo dobrze przez kilka lat i nie rozstawalabym się z nim, gdyby nie to, ze mam juz drugi aparat, nowszy.
Aparat dziala, ale... ma mala usterke. Podczas wakacji wypadl mi z reki i nie dziala funkcja przyblizania i oddalania. Nie wiem, czy jest to powazna wada, czy tez nie. Mialam zamiar go naprawiac, ale dostalam drugi i dalam sobie spokoj, moze jednak komus posluzy.
Oddam bez karty pamieci, z oryginalnym opakowaniem, kablem usb i instrukcja obslugi w języku polskim.
* sukienka ZIP, stan bardzo dobry, rozmiar 40/42
* spodnie PUMPY, stan bardzo dobry, są super! rozmiar s/m
* korale
* tuniko-sukienka bombka. stan idealny, raz nalozona na 2 godziny, jednak stwierdzam, ze jest chyba za duza. Rozmiar niby M, ale na 40 rowniez powinna byc dobra. Pasek rowniez osobno dostepny na wymiane.
* żel do golenia z Avonu, wsygladza skore, uzyty 3 razy
* sweterek panterka, drobne zmechacenia w okolicach biustu, golarka da rade, poza tym stan bardzo dobry, rozmiar 38/40
* sukienka swetrowa Dorothy Perkins, plamy to wina aparatu, sukienka jest w stanie bardzo dobrym, rozmiar 38/40, mozna nosic z paskiem na talii.
|