Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-05, 17:06   #91
endorfina123
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
po golej psychologii nic ale jak zrobisz juz podyplomowke np z psychologii transportu to juz cos ale taka psychoterapia to trwa z 3-4 lata i trzeba na nia duzo kasy wylozyc.
i witam sie w nowym wątku
tez miaalm kiepski dzien.. padam z nog
na psychoterapię może iść każdy, kto ma tytuł mgr z psychologii, resocjalizacji, medycyny, pedagogiki, potrzebne też jest odbycie jakiejś praktyki, nauka trwa 4 lata. generalnie na psychologii robi się specjalizacje, także jakiś tam niby wybór zostaje, niekoniecznie trzeba iść do szkoły, można pracować w reklamie, rekrutacji, kadrach szkoleniowych, w instytucjach sportowych i długoby wymieniać. najważniejsze jest, jak już któraś z Was pisała - lubić to, co się robi, poza wyuczonym zawodem też można pracować i osiągać sukcesy, bo prawda jest taka, że żadne studia nie zastąpią nam praktyki, którą zdobywamy pracując, widząc jak cała machina działa od środka.

zastanawiam się, czy w czwartek nie pojechać na mały rekonesans. kusi mnie zakup skóry. mam swoją zakupioną w zeszłym roku w Mango, którą uwielbiam, ale przydałaby się jakaś na zmianę. może karmelowa?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Witam i ja w nowej części wątku

Nowy wątek = nowe zakupy

Całe szczęście, że kupiłam plisowane sukienki w normalnej cenie, bo teraz pewnie biegałabym i szukała swojego rozmiaru A tak wiszą spokojnie w garderobie i czekają na swoje wyjście
z tego, co pamiętam, jesteś wysoka, jak nosi Ci się plisowane sukienki? nie są za krótkie?

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora