Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-05, 16:24   #5
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

e noooo Grazynka, spisałas sie na medal !!!!!!!!!!!!!!!!!
Miałyśmy delicatenze dopisac i sco tak na szybko o ile pamietam (na bank przekręciłam nicki, PRZEPRASZAM)
dobrze, że założyłaś ten wątek bo bałam się tej kary hihi

mary, nie no, skoro tak pediatra Ci powiedział, że to pikuś to spoko loko, nie sieję paniki a też widzę, że Malutkiej dziś mniej drżą kopytka - aczkolwiek do lekarza
i tak jutro idę, ale przede wszystkim celem kwalifikacji na szczepienia.

Grazin i mary - ja dołączam się do Waszego klubu słodkościowego.
Kocham słodycze i podobnie jak mary nie kupuje (za wiele...) słodkiego by nie wpiep**ać. Na ciasto mam mega ochote, kolekcjonuję pudełka z gellwe... mam już babkę cytrynową w szafce, kremówki wadowickie i karpatkę... jednak co przymierzam się do upieczenia, zdaje sobie sprawę, że moj TŻ nienawidzi słodkiego i całą blachę będę musiała zjeść sama.. i tym sposobem, mam tylko dobre samopoczucie, że gdy mi się zachce to mogę piec.
Wczoraj zgrzeszyłam z kisielem Gdy mam mega chcicę kupuję takie malusie petitki bure więc jak 1 taką paczkę pochłonę to jeszcze do przezycia...
Odnośnie czerwonej eveline... jakiś czas temu zużyłam calusie opakowanie - przed ślubem miałam halo - u mnie nic nie pomogło
A może ktoś chce ze mna na "truskawce" kupić jakieś cudo wyszczuplające Biothermu? Bo jest promocja, że kupując jedno opakowanie, drugie otrzymuje się gratis
http://pl.strawberrynet.com/skincare...150/?CatgId=29

na KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lt.html&next=1

mimbi, dzieki Gwiazdo za cynk o promocjach !
Szkoda, ze to omamy były...
a gości zawsze możesz posadzić po turecku... na podłodze

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-07-05 o 16:29
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora