2006-09-27, 18:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ile wydajecie na kosmetyki ?? :D
To zależy. Jak mi się wszystko kończy albo postanawiam zaszaleć to pewnie z 200 zł by się uzbierało. Przeważnie jednak staram się zamknąć w kwocie 50 zł i kupować tylko to, co mi jest naprawdę potrzebne. Jestem konsultantką Oriflame, więc zdecydowaną większość moich kosmetyków stanowią produkty tej firmy Kiedyś kupowałam więcej kolorówki, której i tak nie używałam albo użyłam raz i wędrowała na dno kosmetyczki, więcej nowości (to jeszcze jak byłam w Avonie), które okazywały się beznadziejne Teraz staram się kupować to, co zużyję i na pewno mi się przyda Szkoda mi pieniędzy na bezmyślne zakupy kosmetyczne, które później będą mi tylko zawalały miejsce w kosmetyczce a w efekcie i tak się przeterminują. Chociaż nie powiem, że nie lubię poszaleć, od czasu do czasu zaglądam do Sephory i jak mam ochotę to kupuję sobie jakiś "drobiazg" Szkoda tylko, że dawno nie pracowałam, a jestem studentką i rodzice mnie nie utrzymują. Z resztą ja nigdy nie brałam od rodziców na kosmetyki, zawsze musiałam zbierać i kombinować kasę sama ale to już temat na inną dyskusję
|