Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona II ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 22:47   #162
anka_res
Zakorzenienie

Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
J Ale nie ukrywam, że są momenty, gdy naprawdę chce mi się płakać z bezsilności i tego, że popełniam błedy i ktoś musi po mnie poprawiać.

Trochę mnie Anka pocieszyłaś, że też nie miałaś lekko, a teraz świetnie sobie radzisz. Mam nadzieję, że ja też się ogarnę i odetchnę (ale to dopiero za kilka miesięcy niestety).

No proszę Cię, Pumas

Ja od roku pracuję tu, od pół roku na tym stanowisku i NADAL nie wszytko ogarniam, ba, moja szefowa, jej zwierzchnik, też nie zawsze i nie wszystko! Ja już tak mniej więcej no i jestem z siebie zadowolona.

Dziewczyno ile tam jesteś, nawet nie miesiąc, weź mnie nie załamuj to wszystko zależy od zakresu materiału...

Nie mogę nie spytać - co tam robisz księgowego?

OK zgodzę się żę pierwsze miesiące w nowej pracy to koszmar - ja się czułam jak totalny przygłup pytając na prawo i lewo ale cóż...trzeba to przetrwać.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
może głupie pytanie: i tak od rana w pracy? bez jakiś kilku godzinnych przerw?
Od 11. Bez większych przerw. Rano raczej lajtowo, od popołudnia raczej ukrop.

Ot żywot księgowego...

Edytowane przez anka_res
Czas edycji: 2011-07-05 o 22:49
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując