Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Syndrom "zdobywczyni"?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-27, 18:59   #3
Agatkia
Zadomowienie

Dot.: Syndrom "zdobywczyni"?

Ja miałam podobnie. Facet, który... hmm, bardzo chciał- stawał sie po prostu nudny. Ale to się zmieniło.Trafiłam na osobę, która żyje tak intensywnie, ze własciwie kazdego dnia musze ja zdobywac. Mój Tż mnie kocha, jesteśmy ze soba już ponad 4 lata, w przyszłym roku slub. Jednoczesnie jest tak interesującym człowiekem, o tylu zainteresowaniach i pomysłach, ze wyzwala we mnie to uczucie, ze ciągle musze sie starać, dorównać mu... zdobywać . Więc stały zwiazek jest jak najbardziej mozliwy, byc moze nie trafiłas jeszcze na odpowiednia osobę. Ja jeszcze kilka lat temu żyłam w obawie, ze nie nadaję sie do stałych związków, że kazdy facet z czasem staje się nudny, a taki zakochany we mnie po uszy, patrzacy wzrokiem pełnym uwielbienia to juz w ogóle. Myśle,z e to jest tak, że facet jest dla nas męski, jeśli jest troche... niezalezny, trochę ... nieosiągalny, tajemniczy, niezależny. Ja po ponad 4 latach związku nadal odnajduje te cechy w moim partnerze i nadal mnie fascynuje pozdrawiam serdecznie
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując