2011-07-06, 11:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
Napisane przez moria44
Agnieszka.M jak grzecznie śpi Antonek - aniołek normalnie
Czy Wasze maluchy też upodobały sobie jedną stronę, na którą odkręcają główkę? Iga właśnie tak jak Antoś zawsze układa, nie ma szans jej ułożyć inaczej a nawet jak się uda to i tak przekręca. Główkę w prawo układa TYLKO na macie - z lewego pałąka zdjęłam wszystkie zabawki no i ulubiona małpka wisi tak aby główkę na prawo przekręcała i na przewijaku - nakleiłam jej kolorowy rysunek rafy koralowej na ścianie więc albo patrzy prosto na mnie bo jej świrgolę lub śpiewam albo na rybki z prawej 
|
No właśnie mój też sobie upodobał jedną stronę. Jeszcze tydzień temu spał trzymając główkę raz na jednym, raz na drugim boczku, a ostatnio ciągle na przwej stronie Nie da mu się jej przekręcić Jak obracam, a nie śpi głęboko, to od razu ryk, a jak czekam, aż zaśnie jak kamień, to uda mi się mu tą łepetynkę przełożyć, ale jak po chwili do niego zaglądam, to głowa znowu na prawej stronie Wiem, że to źle i usilnie z tym walczę, ale jest trudno .. on nawet leżąc na brzuszku przekłada głowę na tą stronę.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------
Mamaoptymistka gratuluję zdrowych bioderek A Franuś faktycznie dał dzisiaj czadu
|