2006-09-27, 20:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sny o perfumach
Czasami miewam takie sny. W zeszłym roku przyśnił mi się Le Baiser du Dragon. Strasznie wtedy pragnęłam go "posiąść" a to on mnie dopadł we śnie w swoje szpony. Normalnie flakon, który wąchałam przeistoczył się w prawdziwą bestie i zionął potwornie ogniem aż się obudziłam... Mój mąż tej nocy stwierdził że to nie jest normalne i coś te pachnidła zaczynają mi szkodzić A jakiś miesiąc temu śniło mi się, że przeglądam aukcje na allegro, i widzę że pewna sprzedająca której aukcje często obserwuje wystawiła perfumy madness w bardzo okazyjnej cenie - od razu dodam ze nigdy się nimi nie interesowałam i nie miałam pojęcia jak wyglada flakonik. Z rana wstałam i wpisuje madness do wyszukiwarki a tu mi wyskakuje aukcja ekstraktu w super cenie, co więcej flakonik wyglada tak samo jak ten wyśniony. Czasem pod wpływem nowej Waszych opisów i zachwytów nad jakimś zapachem mam pachnące sny. To bardzo dziwne uczucie, potrafię się obudzić w nocy i mieć wrażenie ze jeszcze czuję dany zapach, to tak jak czary.
|
|
|