2011-07-06, 19:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
dupeczka to widzę, że fajna jest na avatarze, tylko może byś tak swoją pokazała, co lepszy byłby efekt 
a tak ostatnio na wątku zapoznawczym rozmyślałyśmy z Asią (TwojaKokaina, aktualnie loveyouamy), gdzie wy wszystkie jesteście do cholery 
u mnie nic interesującego, jestem zła od samego rana wkurzona jestem na głupie babska "pracujące" w biurach, które nic nie robią tylko piją kawę i siedzą na plotach a do pracy się nie wezmą. żeby nie było, że zazdroszczę im pracy w której mogą pojeść ciastka i pogadać hahah. co to to nie, chodzi o to, że czekam aż załatwią moją sprawę od 3 tygodni. ale dostały wiązanę 
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
Cytat:
Napisane przez keeendy
mianuję cię osoobą której jeśli się nudzi to niech to zrobi
ale jak Ci się nie chce ( bo mi sie nie chce osobiscie  ) to nie rób tego ajak one się zmiarkują to przyjda a jak nie to ja ich nie wpuszczę bd musiały wejście zapłacić w naturze 
|
mogę to zrobić tylko nie wiem do kogo pisać oprócz Kamishki i Rudej Paskudy, nie wiem kogo tu jeszcze chcesz
ej, to ja się tak nie bawię. mogłam wejść tu później to też bym zapłaciła więcej w naturze  :brzyda l:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
opowiadaj co u Ciebie bimbole nasz
|
|
|