2011-07-07, 08:21
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: W miesiącu sierpniu roku 2011 staramy się o potomstwo
Cytat:
Napisane przez kaskaderka
No ale subtelna prowokacja  Naprawde myślisz, że tym zdaniem nas sprowokujesz??? 
|
Przepraszam panią bardzo, ale moje cele są znacznie ambitniejsze niż prowokowanie innych. Proszę nie negować mojego stwierdzenia iż wiele kobiet nie potrafi jednoznacznie określić momentu owulacji. Chyba panie szukają taniej sensacji wypowiadając się negatywnie na temat założonego przeze mnie wątku i próbują podwyższyć sobie poczucie własnej wartości krytykując me stwierdzenie. Nie myślcie sobie panie, że wasze słowa sprawiły mi przykrość, gdyż na co dzień obcuję z ludźmi podobnego pokroju i wiem, czego się mogę po nich spodziewać. A moje odpowiedzi nie ukazują się od razu, ponieważ najpierw musi je zaakceptować moderator tegoż forum. Zachwyca mnie ich zaangażowanie i zachowywanie środków ostrożności, tak by niniejsze forum nie stało się polem do popisów złośliwych osób mających problemy z osobowością a jak się również okazuje i z pamięcią. A co do zaproszenia pań do inteligentnej konwersacji, to je ponawiam.
|
|
|