Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 14:14   #2947
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

wszystko zdane, zdrowie dopisuje?
Czy wszystko zdane to się jeszcze okaże, ale znaczna większość na pewno tak, także się nie obawiam . Zdrowie też dopisuje .

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj tż mnie odwiózł po pracy do domu i przebił oponę, drugi raz na tej samej ulicy Poczułam się winna :P

Niedawno zjadłam śniadanie,a teraz relaks z mlecznym waxem na włosach

Psyche,a Ty czym jeździsz,że od faceta takiej fury wymagasz? :P

Michel mój kochany

Można ja też wczoraj po 22:00 jadłam arbuza i jedna śliwkę w ramach kolacji

Kliknęłam Dam znać co chcę w zamian

Wy nie przesadzajcie, trzeba było poprosić rodzinę o kasę,a nie o paczkę Moja by mnie chyba wyśmiała jakbym była kilkaset kilometrów obok i poprosiła,żeby mi wysłała żywniościówkę To się nawet nie opłaca :P

Uwielbiam Kraków, mają pyszne kebaby i droga kawę na wynos Tylko zawsze jak byliśmy to padał deszcz
Nie czuj się winna!

Ja też kliknęłam, ale nie pamiętam czy się pochwaliłam .

No to zapraszam!

MalaPikanteria Ty się nawet do takich zbrodni nie przyznawaj! Szoruj po bilet na pociąg i jedź!

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Michel jest boooski! Mam w piwnicy całą zgrzewkę na zapas, haha!
Zazdroszczę wam czasu z rana <3 Ja morduję te porzeczki, prasuję, pranie ściągam z całego domu - bo po wczasach wszystko schnie.. Pies wynosi mi w mordzie zółwie do ogrodu... NO DOM WARIATÓW!!!

Grunt, że kupiłam kieckę w H&M w rozmiarze 34, HAHAHAHAHAHAH
: hahaha:

Cytat:
No ja dałam za swoją 40zł. Z przodu zakładana od bioder, a dekolt ma aż do rozpoczęcia stanika. Myślę czy wam się nią nie pochwalić na zdjęciu

sensualangel
Kraków jest cudny! Mam w sobie krakowska krew, zaciągam czasami jak krakowiacy, a za rok zaczynam tam studia! *____* Zapraszam!
Gdzie i na jakie studia się wybierasz?
Cytat:
Dziewuszki troszkę zasłoniłam cycuchy, bo nie chciałam wyjść na rozpustnice, haha!
Kiecka sama w sobie jest prosta, ale myślę żeby dokupić jakiś pasek szerszy [bo moje sa juz za duze, oooo tak!] i na zabawę w klubie u M. będzie idealna.

Mała... ja zrobiłam sobie znaną wróżbę z obrączką, która u mnie w rodzinie sprawdziła się każdej kobiecie... Wyszło, że będę miała dwóch synów... Od strony TŻa są sami chłopcy, także szanse są.... Ale przeraża mnie 3 facetów w domu...
Zabraniam Ci się odchudzać!

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
: hahaha:
Czemu mnie nie dziwi, że to Ty wiesz o takich rzeczach?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora