|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
Napisane przez Mirabilka
zbędny - ja przed spaniem gotuje w czajniku i później włączam czajnik np na 15 sek i w nim podgrzewam
ma nadal a ma niecałe 3 m-ce - ale pierwsze dwa razy po kilkanascie minut był bez bo nie wiedziałam do czego to - ale się wtedy darł - dobrze, że go szybko wyjęłam
 hah Ty to masz teksty. Pierdziochy i gilili też robię i jeszcze pierdzochy po stopach
no duża - ale ja z paskiem miałam podobne wrażenie - wkońcu to jest materiał to nijako się poddaje - a zwęzic da się wszystkim nawet zwykłym sznurkiem
wklejam foty - da się poprostu związac każdym sznurkiem
różnie - jak wypije mało i wiem, że niedługo znowu będzie chciał to wkładam do termo opakowania TT mam akurat /do d. jest / a jak trochę póżniej to wkładam do miseczki z ciepłą wodą i trochę się zawsze zagrzeje - a jak mam lenia to wylewam
i dobrze jej powiedziałas ! boszzzz te teściowe to czasem serio się uwsteczniają
|
dzieki 
tak wlasnie zalozylam ale nie bylam pewna 
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------
Cytat:
Napisane przez madzik2221
ja juz od dawna chcialam miec dziecko,tylko najpierw mialam faceta gowniarza ktory myslal kategoriam w stylu po co slub jak zaraz rozwod bedzie,po co dziecko jak to tyle kasy etc. brak slow.potem poznalam mojego tz i tez pewnie nic by z tego nie bylo gdyby nie fakt ze bardzo nalegalam i w pewnym momencie przestalismy sie zabezpieczac i zaczelismy sie naprawde starac.
ciesze sie ze w koncu doczekalam swojego dzidziusia w koncu nie ma nic piekniejszego jak trzymac w ramionach taka mala istotke ktora sie do nas usmiecha i z kazdym dniem co raz bardziej zaskakuje 
|
Amen  
Zgadzam sie