Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 14:24   #90
malutka84
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ale mnie w kulki zrobiłyście! Nadrabiam, nadrabiam, a tu zonk - nowa część

Obroniłam się Dostałam 5
Ale recenzentka nieźle mnie przeczołgała... Tylko mnie
Nawet nie wiecie jaką niesamowitą ulgę poczułam wychodzą z dziekanatu z dokumentami Za miesiąc jadę po odbiór dyplomu
Ale cudownie!!! Dla samej tej ulgi warto było się tak męczyć

Rozwaliła mnie Twoja Młoda

A u mnie z rana nie było najfajniej, ciemne chmury i chłodno... Za to teraz przypieka

Co do oszczędności - nie zarabiam, ale dostję kieszonkowe, czasem coś od Babci. Teraz zbierałam na wakacje i mam odłożone 500 plus jeszcze "normalnej" kasiorki jakieś 400 Ale moje wakacje oznaczają weekend... A wcześniej dostałam od B. gigantyczną żabę skarbonkę i zbierałam drobniaki na kozaki Wyszło mi 350 z jakiś drobnych, które zostawały z zakupów Tatusiek miał nieziemską radochę rozbijając żabę

Rodzice kilka lat temu wzięli kredy na wykup naszego mieszkania. Wzięli go na 30 lat, ale zawsze wpłacją więcej niż wynosi rata i Mamuśka po obliczeniach doszła do wniosku, że spłacą go szybciej, bo wychodzi 15 lat

Tez mam ten kubek Ale został w Kielcach

Rozbroiłaś mnie Mam tylko 1 i Siostra ma ten z różwoą wstążką, ale już zaszedł osadem z herbaty i jest uszczerbany:/

cheneelle, ile masz? Jakoś nie kojarzę/nie pamiętam... A nie mogę Cię przypasować wiekowo

Teraz tak jest bardzo często, nie chcą młodzików bez doświadczenia. U mnie na studiach cały czas powtarzają, żebyśmy inwestowali w siebie i chodzili na szkolenia. Bezpłatnych szkoleń jest jak na lekarstwo lub jeszcze mnie, a nie każdego studenta stać, żeby wyciągnął z kieszeni 500 zł:/
Moim zdaniem powinni zrobić u nas tak jak jest bodajże w Niemczech Za każde praktyki, wolontariat i staż otrzymuje się konkretną liczbę punktów. Z kolei pewna liczba punktów liczy się jako doświadczenie zawodowe

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Właśnie zobaczyłam, że główny wątek też się skończył Przyznajcie się, że zrobiłyście to specjalnie
Przepraszam... To ja założyłam nową część plotkowego....

Gratuluje piąteczki kujonku!