Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 14:26   #1806
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

ale się tu sentymentalnie zrobiło i wzruszająco
ja to już nawet nie pamiętam jak było bez Oliwierka
dziś mam tylko gorszy dzień bo mlody jest straaaszna maruda i przeszło mi przez myśl - będzie jedynakiem
ale szybko mi przeszło marzę jeszcze o córeczce ale to najwcześniej za 2-3lata tż chciałby żeby się za rok w czerwcu zacząć starać ale ja chyba nie chcę jeszcze...

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Cześć z ranaZ rana dla nas,bo niedawno wstałyśmy Normalnie pospałysmy do 11.Cóż za święto! Ta moja córeczka to taki spioch jak mama
śpioszek a jak słodko się uśmiecha

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Zastanawiacie się czasem, jak myślą nasze dzieci? My myślimy głównie słowami, a one? Obrazami jakimiś, swoim guganiem? strasznie mnei to frapuje.
ja się właśnie dziś zastanawiałam jak popatrzył na mnie i zaczał się śmiać - co on sobie myśli? może tak jak w i kto to mówi?

Coralady, Madzik na szczęście już wasze pociechy są z wami

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
moze powiecie ze to nie odpowiedziale w moim wieku ale my z tz tez chcielismy juz dziecko i sie udalo juz i staralismy sie tez z dwa miesiace albo i miesiac nawet
e tam ja tak nie uważam uważam natomiast że trzeba warunki jakieś stworzyć dla dziecka nie wyobrażam sobie dziecka w wieku 20lat np bo wtedy mieszkaliśmy na sublokatorce więc lipa by była. a teraz mamy gdzie mieszkać co prawda nie na swoim ale u rodziców ale jest ok nie ma na co czekać
tylko wy z tym mieszkankiem musicie załatwić szybko

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora