Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 18:28   #2016
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Wczoraj weszłam na czata z nudów i stwierdziłam że na tym czacie sami sponsorzy siedzą albo napaleńcy ,którzy za s*ex zapłacą żenada....
czat to porazka ja ostatnio z nudow sie zalogowalam na fotce i poznałam fajnych facetow ode mnie, ale na razie nie zapeszam

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
laseczki, ja jutro jadę nad morze więc przez jakieś 2 tyg mnie nie będzie, to zawczasu przesyłam Wam gorące pozdrowienia znad Bałtyku
udanego wypoczynku i wracaj szybko

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1. oj tam, ale dziękuję
właśnie mam spadek formy i czuję się brzydka, gruba i bezkształtna:/ mam taki PMS że zeżrę zawartość lodówki wraz z nią

2. a nie możesz gdzieś indziej spróbować tylko u tego faceta?

3. wydaje mi się, że lepiej doszlifować to co zna się już na średnim poziomie i mieć przynajmniej jeden język perfekt niż babrać się w kilku i w zasadzie żadnego nie znać dobrze

4. w takim razie 3mamy kciuki i od razu dawaj znać jak będziesz mieć info

5. ostatnio czytałam artykuł, że młode panny (14-17lat) na takich czatach sprzedają swoje zdjęcia za 10-20zł albo np. za doładowanie konta: "bo muszę mieć przecież smsiki żeby mieć kobtakt ze światem"
a że robi to pokazując gołą c**pe to już light. koszmar
1. Gosia bez takich bo odrazu ja wpadam w kompleksy a ja tez mam tak ze jak mam PMS to doslownie jem wszystko co mi wpadnie w rece lub w zasięg moich oczu

2. u nas ciężko z taką pracą na hostessy nie ma ogłoszeń nie wiem gdzie szukac takich ludzi co się tym zajmują, ale udało się dziś się odezwał do mnie ten facet i w weekend podrywam panów w Media Markt

3. też tak myśle, że chyba jednak ten angielski chce opanować naprawde dobrze tym bardziej, że naprawde wkurzam się, że nie pamiętam prostych słów albo zastanwiam się jak się go pisało musze przeszukać internet za jakimś kursami, programami, znaleźć stare ksiązki z liceum czy wybrać się do biblioteki i brac za nauke

4. w sobote dam znac co z SGGW tylko sama się zastanawiam czy na pewno chce nawet na weekendy bywać w Warszawie chociaz do Bydgoszczy mam dalej...

5. świat się przewrócił do góry nogami, jak ja sobie jeszcze kilka lat temu przypomne swoje czasy gimnazjalne czy licealne kurde było tak inaczej! co to się wyprawia, najgorsze, że takie ogłoszenia i tak sa "lekkie" ile jest dużo gorszych...

Wreszcie ciepło się robi
Też mam prosbe dziewczywnki taką jak Gosia napisałam w klubie
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując