Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 21:26   #3338
anciaahk
kosmitka

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Ancia no chodzi mi po puder, dzięki
Proszę . I z tego co zrozumiałam, to w zasadzie od początku, bo na te tłuste linomagi czy tam sudocremy źle reagowała.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A w dzieciowym można chyba wszystko, mi bardziej chodzi o to czy trzeba
U mnie ciążowe sklepy w takim razie fatalnie zaopatrzone są O H&M nie wspomnę
Natka, o co cho?
U nas nie ma h&m, jest 100km dalej w mieście wojewódzkim, gdzie jeżdżę do lekarza, szału nie ma, ale jakieś spodnie czy tunikę można pochwycić. A muszę niestety, bo mam jedne spodnie, w które się mieszczę, bluzki może ze 3. Jedne spodenki, które kupiłam i wklejałam są mocno mocno ciasne i boli mnie od nich brzuch.
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość

Dostałam zaproszenie na panieńskie mojej koleżanki... za tydzień w sobotę do jakiegoś klubu... W co ja się ubiorę?
A potem 30go wesele... Widziałyście gdzieś jakieś fajne kiecki?
I to się nazywa odpoczynek w wersji Małgosi . A szczupak Małgosiu wyszedł mi dzisiaj, tylko lekko go podsmażyłam, podsmażyłam oddzielnie cebulę. Zalałam to rosołem i śmietaną, przyprawiłam vegetą i dosypałam koperku i zapiekałam w piekarniku 40 mnut. Bałam się co wyjdzie, a nawet smakowało. I mąż był zachwycony .
Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
anciaahk a Ty na serio z tą przepukliną
kurcze jak przeglądam dzieciowe gazetki to prawie każda mama w zaawansowanej ciąży na zdjęciu ma ten pępuszek taki śmieszny a może tylko na takie zwracałam uwagę
jakieś zboczenie ciążowe
No tak lekarz mówił, ale w końcu chyba tej przepukliny u mnie nie stwierdził.
A kiedyś pępki jak mi się podobały, tak mój własny mnie irytuje.
Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość

acelinka
... nieźle z tymi szatami .mi też niektórzy mówią,że powinnam luźne spodnie,luźne bluzki... kurde a ja nie chce wyglądać jak worek kartofli..
Stokrotka ja też wolałam (wolę) obcisłe, ale przy obecnym rozmiarze muszę szerokie tuniki przeprosić.

Ogólnie jestem wściekła. Majstrzy się grzebią, remont w powijakach , może skończą do końca lipca, a jak się szybciej coś wykluje to nie wiem co zrobię. Zero wyprawki, nie mam jak poprać ubrań, gdzie tego trzymać, bo mam 2 szafki. Nasze rzeczy leżą w workach.
Katastrofa .

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Natko a mogłabyś jednak wkleić jakiekolwiek zdjęcie z tego zestawu - rożka czy czegoś? Zamawiałaś duży?? I też miałam zapytać, gdzie masz te skurcze. Relaksuj się kochana .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora