Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-07, 20:29   #3137
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Aniu co do nospy to na mnie normalna nie działa, właśnie forte zaczęła. I jak tylko czuję że zaczyna boleć to biorę ze zwykłą tabletką, a jak się rozhula (co jest w zasadzie za każdym razem) to biorę jeszcze jedną tabletkę tylko z ketonalem.

A co do stypendium, będę trzymać kciuki, ale tą zmianą się nie przejmuj. Na pewno rektor rozdzieli je na zaocznych i na dziennych, ponieważ wie, że to są dwie zupełnie różne rzeczy Mam nadzieje, że Ci się będzie należeć. Średnia imponująca
Biorę nospę taką, która mi wtedy w ręce wpadnie, bo nie mam siły szukać
Mam nadzieję, że dostanę to stypendium... w tym roku specjalnie się po to tak przykładałam miałam 4, 4+ , 15*5
a tu taki numerrr

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka
ja do kafli zazywczaj uzywam wody z plynem do naczyn a kibelek etc to takim 'domestosem' z biedornki
baterie po prysznicu wystarczy wytrzec do sucha i nie trzeba czyscic bo sie kamien nie osadza pod prysznicem mamy baterie co jak nowa wyglada a ma juz ponad 2 lata
a kamien na dzrwiach kabiny, no coz, nie chce mi sie tego czyszcic, a ze mam matowe dzrwi to tego nie widze :d albo udaje ze nie widac
My wycieramy kabinę po kąpieli taką białą szmatką (zakupioną w lidlu) i narazie ani rama kamienia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a po drugie to....witam drogie Panie jako nauczyciel kontraktowy : jupi:

Generalnie to atmosfera była fajna (4 osoby w komisji) al tak się stresowałam, że dyrekcja mnie uspokajała. Miałam chyba z 7 pytań i siedziałam tam godzinę ale dostałam max punktów (30) . aaaa i Pani dyrektor powiedziała, ze ma dla mnie plan na dwa najbliższe lata, w związku z tym, ze mam przerwę w stażu mam... się postarać o dziecko hehe więc teraz czekam na te dwa ostatnie moje wyniki i działam z tym moim mężulem, działam.
Gratulacje!
A dlaczego przerwa w stażu? ja to tego nie pojmuję jak to leci...
Najpierw rok pracujesz jako stazysta, zdajesz na kontraktowego i robisz awans na mianowanego... ale z jakąś przerwą? ile trwa przerwa? a ile sam awans?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Orzechy w czekoladzie z biedronki... pychaaaa! Ostatnio wrobiłam sama całe opakowanie polecam!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
od wczoraj wcinam cholinex , ale poza gardłem i katarem nic się nie dzieje. W nocy to cyba ze 2 czy 3 tabletki do ssania musiałam wziąć bo się non stop z bólu gardła budziłam.
Albo przepłucz roztworem wod utlenionej z wodą tak pół na pół...

Choć powiem, że ja ostatnio wypróbowałam zioła szwedzkie i cała rodzinka była chora, oprócz mnie... gardło mnie pobolewało, ale piłam codziennie łyżkę tych ziół i przeszło bez większych sensacji!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

tak w ogole był stolarz i uwaga........... w koncu dorobiony kolor przypadł mi do gustu a podstopnice zamista z blachy chyba jednak wykonamy z lakierowanego mdfu- jutro jedziemy zobaczyc do sklepu
Jaki kolorek wybieracie? i z jakiego drzewa robicie schody? z dębu? jeżeli tak to rozumiem, że to drewno będzie/jest jakoś barwione?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora