Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 08:26   #2469
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale skoro go chwalisz to po prostu go kupię - ja mam mało róży
No chyba, że powiesz mi jaki jest Twój ulubiony brzoskwiniowy róż? Albo brązowy? Nie miałam ochoty na nowy ale przez Karolinę z tym macowym obudziła się we mnie potrzeba kupienia

No i gdzie kupujesz Bell?
jest bardzo ładny, taki półprzejrzysty a w brązowym mam już dziurę...
Z moich ulubionych brzoskwiń: MAC Peachykeen (z kroplą różu) i z limitowanej Wonder Woman, a z brązów bardzo lubię z MACa Buff do konturowania i błyszczący mineralny Warm Soul, mam fajny mineralny Deborah, piękny jasny Rouge Bunny Rouge, prasowany Mary Kay Sunny Spice. Lubię też Dallas Benefitu, on ma kroplę różu, ale bardziej idzie w brąz miałam kiedyś fajny z Revlona, oni mają bardzo naturalne odcienie.
No i ten z Catrice te jest fajny, ale mało wydajny - tego brązowego używam tylko w pracy i to nie codziennie, a już mam denko :/ tzn. ja się cieszę, bo mam mnóstwo róży, ale jakbym miała jeden czy dwa to byłabym pewnie bardzo niezadowolona.

Bell akurat dostałam, ale w Hebe jest cała szafa; podobno w Naturach, ale nie wiem czy w tej w centrum. No i u mnie na osiedlu jest w 2 sklepikach, ale czasem na nowości trzeba poczekać.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora