Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 09:00   #439
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
aga_pe ja szczepię dokładnie tak jak Ty
Szukam tego pasa Twojego Na allegro jest tylko taki ale to jakiś inny model chyba:
http://allegro.pl/pas-wyszczuplajacy...700549318.html

andziotka miłej podróży

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Łojesuuuu jaki piękny!
tak to ten, a tamten to poprostu nowszy model.
sa jeszcze inne, albo cale spodenki , szkoda ze tak ciezko z dostepnoscia w pl

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
hej
przyszlam sie pochwalic, bo wczoraj bylismy u pediatry, ktory zwazyl Darie i okazalo sie, ze wazy juz 3410g ! przypominam, ze w dniu narodzin bylo 2600g, a 2 tyg temu 2860g w ciagu 2 tyg przybrala 500g tylko na mleczku mamusi
nocke mielismy cudowna!! Duska spala od 22 do 6:30 nawet przewijanie o 4 jej nie obudzilo teraz znowu spi ach

co do szczepionek wybralismy 6w1. Tez mialam metlik, ale szczegolnie to 1 uklucie przemowilo do mnie u nas koszt to 200 zł.
wow, pieknie przybrala,

moje dziecko ciagle ma drzemke
odsypia wczorajszy dzien

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Witam w klubie. Ja też mam takie problemy: zaparcia, wzdęcia, gazy. Tragedia. No i taka wywalona kluska na brzuchu...
ta "kluske" to tez mam, i jest 100x gorsza niz po pierwszej

moria a u ciebie jak z ta "kluska"?