Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 10:35   #4755
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
karina Twoja córa będzie chyba 2x większa od mojego synka

enis fajnie, że macie z kim Franka zostawić, bo z takim maluchem na weselu to jest męczarnia. Też nas to czeka w kwietniu w przyszłym roku i już mamie mówiłam. Tylko ja oprócz dziecka muszę kogoś jeszcze obdarować psem (wesele na miejscu, to kot wysiedzi sam, byleby jeść dostał).

Stokrotka zaczynam rozumieć Twoją gehennę przedporodową. Ja mam termin za 3 tyg., a codziennie ktoś do mnie dzwoni i pierwsze słowa to: urodziłaś już? dzisiaj mnie mama obudziła, bo jej się śniło o 4 nad ranem, że już urodziłam i od 4 nie śpi i jest poddenerwowana jeszcze trochę i pierwsze słowa zamiast "słucham" będą "nie rodzę".

Wczoraj byliśmy na Transformers 3 w 3d - jak ktoś lubi sf to polecam, leszpa część niż 2. Tylko zastanawialiśmy się cały czas z bratem męża, czemu Carly (ta blondyna) w każdej scenie miała inny strój, a była porwana

Potem wróciliśmy z kina i oglądaliśmy Human Trafficking - też fajny ale zrobiliśmy sobie 2 przerwy, bo nam się zachciało małe co nieco. I składam reklamację - ten, kto powiedział że po seksie się rodzi kłamał
No to ja ostatnio dzwonie do mamy i ona do mnie, zebym jej nie straszyla bo myslala, ze juz może cos sie zaczelo Stwierdziałm, ze najpierw jej bede wysyłac smsa, ze zaraz do niej zadzwonie ale to nie znaczy, ze rodze

Justa my z moim mężem w dobrych czasach tez nie potrafiliśmy wysiedziec na filmie bez przerw jakos tak na nas dziala projekcja filmowa I nie wazne czy to jest horror, romansidło czy s-f

A mnie zaczyna ogarniac panika Stwierdzam, ze ja jeszcze nie jestem gotowa psychicznie na poród i na to co czeka mnie potem. Nadal nic nie wiem na temat takiego malusieńkiego dziecka i nadal sie boje, ze sobie nie poradze

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora