Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 10:35   #3405
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Mama z babcią właśnie uraczyły mnie historiami swoich porodów Myślicie, ze ma to znaczenie, ze moja mama miała 2 CC? Bo nie wiem czy ginowi o tym mówić

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Natko ale ile to jest trochę - po 2 sztuki kupić tzn body, śpioszki, pajac, kaftanik? Myślisz że wystarczy?
Serio jak wczoraj popatrzyłam na te swoje ubranka w rozmiarze 62 to nie wydaje mi się możliwym urodzić takiego wielkoluda .
Dopisałam w nawiasie co dokładnie mam
Cytat:
(a dokładnie tak: dwa pajacyki bawełniane, pajac welurowy, śpiochy+kaftanik, śpiochy, dwa kaftaniki i chyba ze 3 body)
Wy jesteście wysocy więc chyba po 2 sztuki wystarczy Zawsze można dokupić

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
co do ciuszków w rozmiarze 56 to ja mam tylko takie co od kogos dostałam sama nie kupowałam a ile ich dokładnie jest to nie wiem bo jak narazie to tylko w szafie lezy i czeka do wrzesnia zeby przeprac wszystko jeszcze raz i rozmiarami bede układac

a teraz pytanie czy wszystkie nowe ciuszki tez pierzecie?? bo tak sie zastanawiam czy ze wszystkich metki zrywac bo jeszcze pake ciuszków dostane i nie wiem czy we wszystko zdazy załozyc
Ja już oderwałam metki i będę prać wszystko Jak masz dużo to tylko część wypierz.

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
anuska_s jak ja Ci zazdroszczę wyjazdu udanego wypoczynku

a ja dziś od rana zdołowana i tak pewno przez trzy dni będzie bo sama zostałam znów tż prosto po pracy jedzie do Wrocka do domu a ja musiałam zostać buuu

dobrze że mi nie zabrał necika bo chyba bym popadła w czarną rozpacz

pisałyście o tych skurczach, twardnieniu brzuszka ja mam średnio 20 h na dobę twardy jak kamień od kiedy zaczął mi się pojawiać
...ale ginek mówi że taki mój urok i póki nic z szyjką się nie dzieje to się oszczędzać dużo polegiwać i będzie okej ... kurde a jak mi się jakieś skurcze pojawią to zwalę to na skręcające się jelita i zacznę rodzić w domu oj czarnowidztwo mi się załącza to sobie może pójdę gdzieś... do bramki i z powrotem bo upał niemiłosierny się zapowiada i już mi słabo i niedobrze
Nie smutaj się
Hehe porodowych bóli chyba nie przegapisz

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora