2011-07-08, 11:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
Napisane przez eff8
I wybierasz się??
|
Tak, mam niecałe 10 km do Zabrza. Koncert jest bezpłatny, muzyczne lato w Zabrzu. Dziś jest pierwszy koncert. Co tydzień coś ma być. 1,5 godziny trwa.
http://www.youtube.com/watch?v=87Q5PEjmrCU
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------
Wczoraj chwilę pograliśmy w piłkę (nie patrzyłam na zegarek), a mięśnię rąk trochę bolały. Graliśmy w 2. Trochę pobiegać trzeba było. Super było. Przyjemne z pożytecznym. Ach kiedy był ten wf w szkole.
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------
Dziś popołudniu będziemy mieć nową lodówkę 
Wczoraj mężuś trochę marudził, że niska, chciał większą. Przy sprzedawcy optycznie wydawała się większa, bo była na podstawce z styropianem. Ja jestem niska, ale on chciał wyższą. Może coś podstawi.
To taki mały szczegół. Powiem Wam, że nie ma idealnej lodówki. Zawsze jest coś nie tak.
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
Bez makijażu jak jestem, to mężuś się pytał co jestem taka blada i pryszczaty skarbik. Myślał, że mam tak ładną buzię. W tym roku pierwszy raz byliśmy na basenie, to zapomniał. Czytałam, że nawet modelki bez makijażu nie mają idealnie gładką buzię.
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------
Wczoraj wsiadłam do auta bez okularów. Mężuś trochę się denerwował, bo hamowałam przed samymi progami zwalniającymi (było ich trochę). Nie widziałam wcześniej. Na szczęście daleko nie jechałam.
|
|
|