Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 11:12   #898
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
I wybierasz się??
Tak, mam niecałe 10 km do Zabrza. Koncert jest bezpłatny, muzyczne lato w Zabrzu. Dziś jest pierwszy koncert. Co tydzień coś ma być. 1,5 godziny trwa.
http://www.youtube.com/watch?v=87Q5PEjmrCU

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Wczoraj chwilę pograliśmy w piłkę (nie patrzyłam na zegarek), a mięśnię rąk trochę bolały. Graliśmy w 2. Trochę pobiegać trzeba było. Super było. Przyjemne z pożytecznym. Ach kiedy był ten wf w szkole.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Dziś popołudniu będziemy mieć nową lodówkę
Wczoraj mężuś trochę marudził, że niska, chciał większą. Przy sprzedawcy optycznie wydawała się większa, bo była na podstawce z styropianem. Ja jestem niska, ale on chciał wyższą. Może coś podstawi.
To taki mały szczegół. Powiem Wam, że nie ma idealnej lodówki. Zawsze jest coś nie tak.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Bez makijażu jak jestem, to mężuś się pytał co jestem taka blada i pryszczaty skarbik. Myślał, że mam tak ładną buzię. W tym roku pierwszy raz byliśmy na basenie, to zapomniał. Czytałam, że nawet modelki bez makijażu nie mają idealnie gładką buzię.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Wczoraj wsiadłam do auta bez okularów. Mężuś trochę się denerwował, bo hamowałam przed samymi progami zwalniającymi (było ich trochę). Nie widziałam wcześniej. Na szczęście daleko nie jechałam.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora