Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy wątek dziewczyn przyjaznych zwierzętom!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 12:32   #445
villete
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy wątek dziewczyn przyjaznych zwierzętom!

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Villete, mówiąc równościowe mówisz o LGBT?

ja jajka też mam od Pani, co jej biegają po podwórku, sama chciałabym mieć kurki ;p ale mam 10 psów, w tym jednego dobermana i trochę się boję czy im się nadmiernie kurki nie spodobają

z mlekiem właśnie głównie ostatnio zaczęłam się zastanawiać, bo Ziemian skończyłam w momencie, gdy skończyli o dorosłych krowach (przy okazji o koszernym zabijaniu krów, oj naprawdę nie pytajcie co bym zrobiła z tymi koszernymi rzeźnikami, bo hitler przy mnie byłby aniołem zbawienia) i zaczął się fragment o cielaczkach. Tego już mi było za dużo, jestem bardzo wrażliwa na fakt, że małe cielaczki odbiera się od karmiących matek, matki w stronę dojenia, dzieci w stronę rzeźni - cholerna paranoja, ludzie przerażają się holocaustem, a pod naszym nosem codziennie dzieją takie tragedie, o których scenarzysta Piły nawet nie śnił. Dlatego jeśli nie znajdę dobrej alternatywy z mlekiem jak z jajkami, to chyba zrezygnuję z mleka.

wymiana
villete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując