Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-08, 16:20   #3485
anciaahk
kosmitka

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
W Cocodrillo mają fajne ubrania, a ceny tak jak piszesz...różne. Ja mam dresy też większe i nie kupuję mniejszych. h&m ma fajne ciuchy....Ostatnio widziałam fajne body w paski z kołnierzykiem z dżinsu rewelacja...
A macie gdzieś tam smyka? Tam byly super pajacyki.
Smyk tak jak h&m, jedynie 100 km od nas, więc jedyna okazja, by ich odwiedzić, to wizyta u lekarza. A jak ceny w smyku? Są już wyprzedaże?
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
no to dziewczyny chwalę się
zostałam właścicielką mieszkania:ju pi:
Gratulacje .
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A allegro? Ja kupowałam pajace bawełniane i są bardzo dobrej jakości - polskie A ten sprzedawca ma wszystkie takie podstawowe ciuszki - body, pajace, śpiochy i kaftaniki
W sumie nie myślałam o allegro, jakoś mało kupowałam i różnie bywało z jakością. Muszę popatrzeć w Twoje zestawienie polecanych sprzedawców, może coś jeszcze dokupię.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

za co?
Za to, że szykować pokój będziesz w sierpniu. Termin masz o 1 dzień szybciej niż ja i ja już panikuję. Skoro Ty nie panikujesz i zostawiasz to na sierpień, to ja też muszę pozostać spokojna. Nogi będziemy ściskać razem.
Chciałam co prawda mieć wszystko gotowe na 36 tc, ale już widzę, że to niemożliwe. Remont się wlecze.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora