Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 18:36   #222
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziękuję
Byliśmy dziś z B. w winiarni i piliśmy pyszne piwko Wiśnia w piwie i raciborskie miodowe - polecam oba
Mój przy ludziach nie całuje mnie po tyłku, ale macać lubi Dziś miałam zwiewną sukienkę, więc mu to pasowało On sobie dotykał, a ja wybierałam lakiery
Wiśnia w piwie ? ja w Helu piłam piwko z wiśniami na dnie z lekkim syropkiem,coś pysznego,pierwsze co zrobię po przyjeździe to wypiję to piwko u właścicieli

Mój mnie denerwuje bo mnie łapie za małą jak idę po schodach zawsze idzie za mną i cap wpycha łapę w krok,a mnie to tak łaskocze że się drę zawsze

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście boskie!
Sarunieczko nie wywalisz się o ile nie będziesz zacieszać tak jak zakonnica z kawału co jeździła bez siodełka...

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Pewnie że dam znać...najbardziej jestem ciekawa farby, utwardzacza do paznokci, eyelinera trwałego, podwójnych cieni i żółtego lakieru
Ja z Avonu biorę zółty lakier do paznokci,niebieskie kolczyki,gąbkę,podwójne cienie,i jeszcze plyn orchidea dopisałamno i farbę do włosów,po powrocie z nad morza będę mieć paczuchę
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora