Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A ja chcę przytyć!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-24, 17:07   #3
lejka
Zakorzenienie

Re: A ja chcę przytyć!!!

Hehehe, inne babki by powiedziały, że to żaden problem, że wręcz masz dobrze, bo możesz jeść co chesz, ale to nie tak... Ja cię rozumiem, też musiałam przytyć kiedyś...

Jedz jak najwięcej węglowodanów, pieczywa, ale też duuuzo białka, nie omijaj posiłków, przegryzaj między nimi orzechy i bakalie inne, z owoców wybieraj banany i winogrona, są tuczące, bo mają duuużo cukru... Ale slodyczy nie polecam, bo są niezdrowe i nawet przy pogrubianiu niewskazane, pogrub się tak, żeby organizm miał z tego jak najwięcej...

Niestety, nawet jak masz stresy, musisz zmusić sie do jedzenia, bo inaczej nici z tego, w stresie organizm jeszcze dodatkowo spala...

Obawiam się, że bez ćwiczeń się nie obędzie, bo inaczej dodatkowe kilogramy odłożą się w postaci tłuszczyku niezbyt estetycznie wyglądającego... Nie wiem dokładnie ajkie to powinny być ćwiczenia, ale na pewno nie za silne, abyś nie chudła, a jedynie modelowala suylwetkę... Przyda się rozbudowanie mięśni, bo one poszerzają i lepiej wyglądają niż skaczący tłuszczyk, jaki powstanie przy pogrubianiu bez ćwiczeń...

Mam nadzieje, że coś z tego mojego bełkotu zrozumiałas... Powodzenia!!!
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując