Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-09, 06:11   #4805
SONIA004
Zadomowienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Mam jednak cukrzycę..... właśnie dzwonili do mnie ze szpitala tylko po to zeby mi to powiedzieć.......bo umówic mnie na wizytę do kliniki diabetologicznej nie mogą......ktos z tamtąd ma do mnie zadzwonić w przyszłym tygodniu i wtedy wyznacza mi wizytę.

Idę dalej płakać....
luiigłowa do góry!!! Tak jak dziewczyny pisały...dostaniesz dietkę i wszystko będzie ok. Tylko chyba będziesz musiała sobie kontrolować poziom cukru glukometrem w domu.

Dziewczyny...a te 4,5 godz-5 godz w pracy...to z pełnego etatu??? Chyba nie...?

mokra, enis udanej zabawy życzę

pini gratuluję 30tc i wspaniałych widoków na usg

U nas w miarę ok. Popołudniami czasem "męczą" mnie już takie nieprzyjemne skurcze...chyba musiałabym nic nie robić tylko leżeć to może byłoby ok. Ale skoro z szyjką w porządku...to zawsze znajdzie się coś do zrobienia w domu
Pisałam wcześniej, że mój tż-cik został poproszony na chrzestnego...chrzest w przyszłym tyg. Kupiliśmy już tą książkę pamiątkową, którą poleciła kasiek...i dowiedzieliśmy się, że oni za miesiąc jadą nad morze...więc chcemy kupić im łóżeczko turystyczne (podobno nie mają). Mam jeszcze zdjęcie małej,które mi się udało cyknąć jak byłi u nas...myślę jeszcze jakby je przerobić w photoshopie...na aniołka i dać im w ramce...?
Jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie...
Miłego weekendu Wam życzę kochane My mieliśmy w planach dziś porządkować dokumenty...ale szkoda trochę tej pogody...może nad wodę gdzieś wyskoczymy
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora