Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-09, 07:44   #4807
justa878
Zadomowienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Dobrze zbudowany twój chłop

Justa przyznaj się jakie kosmetyki kupiłaś...

Dziewczyny używa któraś z was Nivea??? i co w ogóle z tej całej gamy kupić???
Mój chłop musi być dobrze zbudowany, co roku musi przechodzić WF, jak nie zda 2 razy, to nie dostaje nowego kontraktu. Jest też w jednostce desantowej i tam mają trochę większe wymagania na WF-ie, ale nie tak duże jak w jednostkach specjalnych
już się przyznaję co kupiłam:
- mydełko bambino
- oliwka bambino
- płyn do kąpieli z Nivei
- Linoderm plus na pupę
- zamiast leko (nie wiedziałam, że coś takiego istnieje ) kupiłam octenisept
- bepanthen (na sutki)
muszę jeszcze dokupić krem jakiś, pewnie z bambino. Chyba, że będę w pobliżu rossmana to kupię z babydream. Nie wiem właśnie, czy jest sens kupować dziecku krem z filtrem, skoro i tak w gondoli będzie siedział z założoną budą (żeby udaru nie dostał)
Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
U nas w miarę ok. Popołudniami czasem "męczą" mnie już takie nieprzyjemne skurcze...chyba musiałabym nic nie robić tylko leżeć to może byłoby ok. Ale skoro z szyjką w porządku...to zawsze znajdzie się coś do zrobienia w domu
Miłego weekendu Wam życzę kochane My mieliśmy w planach dziś porządkować dokumenty...ale szkoda trochę tej pogody...może nad wodę gdzieś wyskoczymy
Skąd ja to znam? Ciągłe sprzątanie Ja już nawet podłogi pastowałam w tym tygodniu a denerwuje mnie nawet bajzel na strychu
jeźdzcie nad wodę
Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w ten sloneczny dzień
My sie dzisiaj zbieramy nad wode na grilla. Będzie nas 12 osób a w zasadzie 14 o dwie ciężarne Mma nadzieje, ze dam rade wysiedziec na slońcu. Posiedzę troszkę w wodzie tak do kolan Ale mi sie marzy kąpiel albo w basenie albo właśnie w jeziorze W przyszłym roku pewnie bede siedziała cale dnie z Martynka ma juz nawet strój kąpielowy-czerwony w białe kropy
Ale ciężarna może pływać, tylko ze względów higienicznych bezpieczniej jest pływać w basenie niż w jeziorkach, bo można się jakiegoś grzybka tam nabawić

a ja dzisiaj mam zamiar ukatrupić teścia, za to, że nas obudził

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora