Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kompletnie się w tym wszystkim zgubiłam!! pomóżcie mi to ogarnąć, proszę!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-28, 19:56   #3
alternatywa
Rozeznanie

kompletnie się w tym wszystkim zgubiłam!! pomóżcie mi to ogarnąć, proszę!!

witajcie. siedzę na forum biochemi już od ponad 2 godzin czytam i czytam i kompletnie się pogubiłam. co wątek to inne rady i spostrzeżenia. to tak nieśmiało pomyślałam, że stworze indywidualny wątek i poproszę was o pomoc.
więc zamówiłam sobie w drogerii internetowej Esentia krem SVR Lysanel Active oraz żel i tonik z tej serii. po przeczytaniu wszystkich recenzji zadowolonych klientek drogerii postanowiłam spróbować. kosmetyki mają przyjść za kilka dni, bo dopiero dziś wysłałam zamówienie.
po przeczytaniu wizażowych opinii jestem w proszku, bo nie miałam pojęcia, że będę musiała uważać na podkłady, kremy nawilżające itp. itd.
cerę mam mieszaną, ze sporą tendencją do niespodzianek i grudek, rozszerzone pory ogólnie kiepski stan skóry. szybko się zanieczyszcza i jest wrażliwa.
powiedzcie proszę jak często powinnam używać serii SVR, co każdy wieczór czy co dwa? czy mogę również używać tych kosmetyków na dzień, czy powinnam używać czegoś mocno nawilżającego, jeśli tak to poradzcie mi coś, ale raczej z mnie drogich kosmetyków, już wystarczająco się wypłukałam z pieniędzy na SVR. może coś z Ziaji?
a co z podkładami, czy Lasting Performance może być? używam również pudru prasowanego antybakteryjnego z Manhattanu.
czy mam się liczyć z wysypem w pierwszych dniach stosowania serii SVR?
bardzo was proszę o konkretną pomoc, będę serdecznie wdzięczna za wszelkie nawet drobne rady!!
alternatywa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując