Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz mniej seksu w cudownym związku :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-09, 12:31   #52
Ineska1
Przyczajenie

Dot.: Coraz mniej seksu w cudownym związku :(

koralik24
Piszesz dokładnie to samo, co sama czuję i co mówią mi znajomi i rodzina. Jestem idiotką, że ciągle w tym trwam. Prawda jest taka, że boję się okropnie, bo mam długi i dzwonią do mnie z banków, a on póki co pozwala mi pracować w swojej firmie. W moim mieście, z którego pochodzę naprawdę ciężko znaleźć jakąkolwiek pracę, a poprzednią rzuciłam, przeprowadzając się do niego.
Wiem, że muszę podjąć jakieś konkretne kroki, wziąć życie w swoje ręce, ale boję się zwłaszcza, że on stale mi mówi, że nic nie potrafię, że jestem pusta i zaczynam tak o sobie myśleć. On manipuluje moją psychiką, jak tak dalej pójdzie, to albo zwariuję, albo zrobię coś głupiego. To jest jakieś błędne koło, a ja się boję, bo mam na uwadze nasze wspólne, dobre chwile i mi strasznie ciężko myśleć rozumem, a nie sercem
Może ktoś był w podobnym toksycznym związku, a udało mu się? Chciałabym wiedzieć, jak sobie poradziłyście? Wiem, że nie będę miała jakiegoś wsparcia ze strony rodziny czy koleżanek, więc tym bardziej mi ciężko.
Ineska1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując