2011-07-09, 12:31
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Coraz mniej seksu w cudownym związku :(
koralik24
Piszesz dokładnie to samo, co sama czuję i co mówią mi znajomi i rodzina. Jestem idiotką, że ciągle w tym trwam. Prawda jest taka, że boję się okropnie, bo mam długi i dzwonią do mnie z banków, a on póki co pozwala mi pracować w swojej firmie. W moim mieście, z którego pochodzę naprawdę ciężko znaleźć jakąkolwiek pracę, a poprzednią rzuciłam, przeprowadzając się do niego.
Wiem, że muszę podjąć jakieś konkretne kroki, wziąć życie w swoje ręce, ale boję się zwłaszcza, że on stale mi mówi, że nic nie potrafię, że jestem pusta i zaczynam tak o sobie myśleć. On manipuluje moją psychiką, jak tak dalej pójdzie, to albo zwariuję, albo zrobię coś głupiego. To jest jakieś błędne koło, a ja się boję, bo mam na uwadze nasze wspólne, dobre chwile i mi strasznie ciężko myśleć rozumem, a nie sercem
Może ktoś był w podobnym toksycznym związku, a udało mu się? Chciałabym wiedzieć, jak sobie poradziłyście? Wiem, że nie będę miała jakiegoś wsparcia ze strony rodziny czy koleżanek, więc tym bardziej mi ciężko.
|
|
|