Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-09, 11:37   #15
anioleczek2112
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki cz. II

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
No, dobra, w pracy mały ruch, więc pomarudzę Wam trochę odnośnie bukietu.

Wszyscy stawiaja na ten bukiet https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4909. Mi ostatnio w oczy rzucił się tez ten delikatny z załącznika (tylko ni groma nie widze mojego TŻ z różowym kwiatem w butonierce). Co o tym myslicie? Może macie jakieś inne propozycje...

Myślałam też nad modyfikacją tego ze storczykami. Gdyby tak dać białe storczyki na górze, tak jak są na tamtym, a na dole zamiast róż jasnofioletowe storczyki (wczoraj wylukałam takie u teściówy na parapecie)?!? I może gdyby ciut mniejszy był...

Widzę, że nie tylko ja mam problemy z wyborem bukietu Już miałam swój typ ale on się powoli zmienia A uważam, ze różowa butonierka to nie problem, na pewno bedzie fajnie wyglądała . Co do bukietu to mój wybrany okazał się bardzo drogi (były tam kalle, storczyki - w duzych ilosciach i róże)... więc stwierdziłam ze muszę go zmienić.

Delikatne bukiety bardzo mi się podobają i ten z róż wygląda świetnie, myślę, ze pasowałby do Twojej sukienki Ale jeśli chcesz coś oryginalnego - to weź ten pierwszy który też jest piękny. Innowacja ze storczykami też brzmi fajnie. Najlepiej zorientuj się tez w kwiaciarni jaka byłaby jego cena. A ja wklejam moje ostatnie typy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k0b8a661935.jpg (22,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2kc61b7f88d7.jpg (27,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44.jpg (35,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32750736oa1.jpg (12,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_109.jpg (27,0 KB, 47 załadowań)
anioleczek2112 jest offline Zgłoś do moderatora