Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-09, 20:53   #544
Madlen_ka
Przyczajenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Sami to oni w życiu niczego nie przysłali Napisałam do nich, że żądam zwrotów kosztów przesyłki i prezenty przeprosinowe dla sześciu klientek, którym następnego dnia miałam przekazać kosmetyki.
Na tym przykładzie widzę, jak ważne są takie elementy, jak: zachowanie formy listu formalnego, kultura, poprawna polszczyzna i nieużywanie wykrzykników.
Żałuję, że nie zaglądałam na to forum wcześniej, bo kilka miesięcy temu miałam sytuację, kiedy paczkę kurierską otrzymałam TYDZIEŃ po terminie! Miałam zamówienie na ok.1000zł, było to zamówienie dla kilkunastu osób więc wyobraźcie sobie, że musiałam się tłumaczyć tylu osobom, że muszą poczekać na kosmetyki i nawet w takiej sytuacji nie otrzymałam ani jednego prezentu przeprosinowego - sama dołączyłam z moich zapasów kosmetyki jako prezenty... A nie dostałam paczki, bo kurier dostarczył ją na inny adres niż mój i po zgłoszeniu reklamacji paczka miała być ponownie wysłana, dzwoniłam do AVONu 3 razy, a oni... zapomnieli ją ponownie nadać! Porażka... Na szczęście tylko raz miałam taką sytuację. Teraz będę się domagać prezentów przeprosinowych

Madlen_ka jest offline Zgłoś do moderatora