2011-07-09, 23:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli nie L'Or Torrente, to co w zamian?
Cytat:
Napisane przez taju
Drogie forumowe koleżanki, przejrzałam dokładnie cały watek ( https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1) poświecony zapachowi L'Or i miałam zamiar wypisać wszystkie nazwy perfum, ktore zostały wymienione przez piszące, jako 'podobne", "zblizone", "przypominające" itp. Wpadłam także na pomysł, że może w profilach dziewczyn zafascynowanych tym zapachem znajdę perfumy, które i mnie urzekną. Okazało się, że jest tego zbyt dużo. Nie dam rady znaleźć wsród takiej ilości nazw 
Proszę zatem o pomoc.
L'Or de Torrente to przez wiele lat były moje perfumy. Wykorzystałam jakis miesiąc temu ostatni flakon, ponieważ zapach przestał byc produkowany, zaczełam szukac zamiennika. Niestety uzaleznienie okazało sie na tyle silne, że dosłownie nic mi nie pasuje. Proszę, abyscie w oparciu o swoją wiedzę (a jest ona wieeelkaa) podpowiedziały mi zapachy, które Waszym zdaniem są najbardziej zblizone do L'Or. Bo do końca zycia nie będę sie juz perfumować buuuu... 
Pzdr.
taju
|
Też go uwielbiam, mam tylko ok. 80/100 ml w butelce i będę oszczędzała , nie znam nic podobnego. Coś może ciut w tym typie ale o wiele słodsze jest Trussardi Inside, też kawa ale tu słodka ze śmietanką i karmelem , L'or jest bardziej wytrawne.
Trzeba śledzić allegro, na ceneo znalazłam w jednej perfumerii, ale ponieważ jej nie znam to nie zachęcam do kupna tam
|
|
|