2011-07-10, 15:44
|
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
konkrety (D&G, Chanel, Guerlain, MAC) - LIPIEC
NIEAKTUALNE
Postanowiłam wybrać konkretne rzeczy, które naprawdę chcę wymienić. Zaznaczam, że szukam również konkretów, ale chętnie rozważę też inne propozycję (proszę jedynie o nie proponowanie niskopółkowych kosmetyków, nie oddam meteorytow za ziaje albo maybelline ). Zapach chętnie wymienię na kolorówkę, bo zapachami raczej ciężko mnie skusić. Proszę zatem o przemyślane propozycje, ale pamiętajcie - nie gryzę! .
Kilka podstawowych zasad:
* rozmawiamy w wątku, w ktorym zaczęła się rozmowa,
* wysyłamy jedynie poleconym (z ew. opcją priorytet),
* wszelkie rozmowy i negocjacje odbywają się jedynie w wątku (PW służy do wymiany adresów i dokończenia wymianki);
Czego szukam?
- cieni MAC (za co oferuje mój z limitowanej kolekcji): Brule, Nylon, Peek at you, Naked Lunch;
- MAC Mineralize Skinfinish Natural w odcieniu Light;
- Chanel Rouge Coco Shine w kolorach Rebelle albo Monte Carlo ORAZ Rouge Coco w kolorze Chintz;
- meteorytow Winter Radiance albo Pastel White ( w zamian moja odsypka, patrz opis);
- z zapachów szukam tylko i wyłącznie: L'occitane Cherry Blossom i Flowerbomb EDT.
Do wymiany mam:
-- cien MAC z kolekcji Peacoky - kolor Prance, uzyty maks 4 razy? b. niewielkie zuzycie.
-- Chanel teint innocence - podklad w kompakcie, opakowanie testerowe 12 gram, zuzycie jak na zdjeciu: kolor 20 clair, mam z wymianki, sprobowalam ociupinke, swietnie sie rozciera, ale kolor dla mnie za ciemny; zuzycie jak na zdjeciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1306773370
-- guerlain imperiale holiday, neteorites perles imperiales - limitowanka z zimy 2009/2010; odsypka (w opakowniu po pudrze clinique, ale wysle w innym opakowniu, w ktorym dostalam, gdyz jest tam jeszcze dodatkowy pylek ), uzyte raz i to raczej pyłek, a nie kulki;
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1306435046
-- D&G EDT 3 L'Imperatrice 100ml - nowa, zafoliowana.
-- odlewka balsamu Flowerbomb - pieknie pachnie, ma subtelne drobinki i przy tym b. dobrze nawilza (bylam naprawde zaskoczona!), moge odlac troche za cos fajnego 

Ps. I jeszcze:
--SERGE LUTENS Five O'Clock au Gingembre EDP/SERGE LUTENS Gris Clair EDP próbka
/SERGE LUTENS Serge Noir EDP - probki, kazda po 1.5ml. Poszukuje za nie probek zapachow Diptyque!
Edytowane przez figg
Czas edycji: 2011-08-20 o 14:17
|
|
|