Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekoladki odrzucamy, bo o zgrabne ciało dbamy:-) Odwyk od słodkości:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-10, 18:13   #528
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czekoladki odrzucamy, bo o zgrabne ciało dbamy:-) Odwyk od słodkości:-)

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
łatwo powiedzieć...to się nazywa słodyczoholizm
jaa też to mam ;((

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a ja zrobię sobie dziś placuszki owsiano- bananowe pyszne i zdrowe
daaasz przeeepis?

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
To ja tez się nieśmiało przyłączę Jestem okropnie uzależniona od słodyczy,mogłabym je jeść o każdej porze dnia i nocy 7 dni w tygodniu:P Ale postanowiłam to zmienić,bo zaczął mi sterczeć brzuch,zrobiły się oponki,a na udach cellulit. Dlatego od wtorku nie jem słodyczy(wiem,że na razie to tylko 5 dni,ale jestem z siebie dumna,bo to życiowy rekord i mobilizuje mnie to do dalszego niejedzenia),zmieniam dietę na zdrowszą,pełną błonnika,owoców i warzyw,jem 5 posiłków dziennie,piję dużo herbaty i wody. Do tego rower,twister,długie spacery,wymachy nogami i rozciąganie. Zastanawiam się też czy nie wrócić do Brazil Butt Lift
Mój cel: oduczyc się obżerania słodyczami,zgubienie boczków,uda bez cellulitu,bardziej płaski brzuch
Przyjmiecie?
Witamy !
Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no a ja wreszcie zarzuciłam słodycze - ciekawe jak mi się teraz uda.. może dlatego, że jestem chora, a może dlatego że w czoraj z przyjacielem mieliśmy taki obiad, że ruszać się po nim było trudno...ale jak tu przejść obok chińszczyzny obojętnie....ta pyszna rozpuszczająca się kaczuszka w ustach, ten sos słodko kwaśny...ach...
Ale to był tak zwany obiad kończący - od dzisiaj nowy styl życia, nowa ja i ...zobaczymy jak długo mi się uda
Postanowiłam że sobie zrobie w podpisie takie coś jak macie co niektóre, i będę tak liczyła, może to mnie bardziej zmotywuje ?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując