Zakorzenienie
|
Dot.: Studia zaczynamy, ale o wizażowaniu nie zapominamy! - cz. IX :)
Cytat:
Napisane przez pranknature
W sumie to nowy temat do rozmowy mam:
jak podchodzicie do sprzątania, porządku, czystości?
Ja osobiście z roku na rok, robię się niczym detektyw Monk -.- Wolę sprzątnąć wszędzie, co bym się nie musiała bać pajęczyn, jak mi długopis spadnie pod łóżko.
Albo posprzątam, widze kurz, to aż mnie korci żeby to znowu wyczyscic, ale no daje sobie już spokój. Albo coraz częsciej myje dłonie po przyjechaniu z jakiegoś miejsca, bo zdaje sobie sprawę kto np dotykał rurek w autobusie. Nie wiem co mi odbija na starość 
|
Hmmm to zależy - czasami mam tak, że muszę wszystko wysprzątać dokładnie, a czasami odkładam to jak mogę. Ale zauważyłam, że teraz ciągle myję ręcę. 
Cytat:
Napisane przez Bziu
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
na FiR spadły i bez problemu dostałabym się w I turze (spadły o 18p na jednym wydziale a na drugim wzrosły o 8p) na pozostałych kierunkach znacznie spadły
zawału dostanę zaraz
|
O kurczę, serio ?! To teraz też już żałuję, że nie wzięłam rozszerzonej matmy na maturze, nie przyłożyłam się i nie złożyłam na UE. 
Cytat:
Napisane przez ami_
Ja też w sumie nie mam pasji, mój wybór kierunków studiów to loteria była właściwie. Nie no jedna pasja to siatkówka, ale z nią przyszłości nie mogę wiązać. 
|
Tak samo u mnie piłka nożna, żałuję, że nigdy nie grałam. Teraz to już za późno, poza tym nigdy chyba nie miałam takiej możliwości - kobiety w tym sporcie mają zdecydowanie gorzej.
Cytat:
czasami mam wrażenie, ze gdyby mnie tu nie było, i miałabym sama siedzieć z tym wszystkim, to bym sobie nie poradziła. Nie mam przyjaciół. Prócz tż i rodziców nikogo, z kim mogłabym porozmawiać swobodnie. Naprawdę dziękuje za wsparcie. Tż wyciaga rękę w formie rozmowy.. może się coś uspokoi
|
Ułoży Wam się. Musicie tylko przeczekać ten gorszy okres. Trzymam kciuki. 
Cytat:
Napisane przez Bziu
Pranknature ja mam tak samo, nie mam nikogo, komu mogłabym się wygadać, koleżanki to mają swój zupełnie inny świat, inne spojrzenie/myślenie i z nimi mogę się tylko pobawić, pogadać ale na szczere rozmowy czy na jakieś porady nie mam szans, zresztą one nie są do rozmowy o tym co mnie interesuje. I też sama siedziałabym ze swoimi problemami, nawet nie wiecie jak się cieszę że trafiłam na ten wątek 
|
Mam to samo i również się cieszę, że trafiłam na ten wątek. 
Cytat:
alevE lepiej późno niż w ogóle
jak tu się słodko zrobiło teraz :d
impreza z tej okazji ? 
|
Imprezaaaa. 
Cytat:
Napisane przez Bziu

jak tak dalej pójdzie to wszystkie wylądujemy w klubie AA  codziennie jakieś imprezy
aaaa powiem tak: imprezujmy teraz że potem na studiach zająć się nauką 
|
Ja się boję o swoją wątrobę. 
Składam przed Wami uroczyste oświadczenie - zaczynam odchudzanie. Mam do zrzucenia ok 15 kg, ale jak pozbędę się 10 to będę wziebowzięta. Trzymajcie kciuki. Poza tym muszę udowodnić nie tylko sobie, ale też ojcu, że mogę to zrobić.