Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasza najstraszniejsza przygoda z włoskami:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-29, 10:51   #7
201701090933
Konto usunięte

Dot.: Wasza najstraszniejsza przygoda z włoskami:-)

Wybierałam sie na wakacje (to było 3 lata temu) chodziłam po drogerii i kupowałam potrzebne rzeczy. Zatrzymałam się przy szczotkach do włosów. Byly tam takie okrągłe szczotki (z takimi grubymi drucikami z kuleczkami na końcach nie takie jak mają fryzierzy do modelowania włosów) ja pierwszy raz miałam taką szczotke...
Przyszłam do domu (w domu nikogo nie było) zaczełam sie czesac tą szczotką i chciałam "podkęcić" włosy i tak kręce kręce... aż nawinęłam tak ze nie mogłam rozplątać!!! Boże szarpałam ciągnęłam i nic
Musiałam ściąć ten kawałek na szczęście nie było tego tak dużo. Połowe lata chodziłam w opasce na głowie... Do tej pory mam tę szczotke.

Najzabawniejsze jest to ze wzięłam wtedy na wakacje te szczotke. Pewnego dnia kol chciała ją ode mnie pożyczyć. Ja mówie ze nie bo ona jest pechowa a ona na to że eee tam... i wzięła. Przychodzi do pokoju ja patrze o_o ona sie zaplątała tak samo jak ja i tez jej trzeba bylo obciąć włosy
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując