Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzeni ♥.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-11, 12:44   #528
agattee
Zakorzenienie

Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
Agatka...

ale po przeczytaniu powiem Ci że u mnie przecież było tak samo... nie umiałam mu odmówić spotkań, spędzenia chwili czasu... sama sobie zadawałam ból spotykając się znnim bo wiedziałam że za dzień wróci do swojej dziewczyny. ale nie umiałam sobie odmówić poprostu nie umiałam, bo... się zakochałam. tylko że pomimo tylu ciężkich przezyć teraz jesteśmy razem, (po 2 latach ciężkiej katorgi, pokory i czekania aż on w końcu zostawi ta dziewczyne.). ja go kocham on zapewnia mnie że też, aleja w sumie nie wiem...

ciężko jest mi pod każdym względem więc wiem co czujesz.

i widzę że myślisz tak jak ja. może ktoś jeszcze się pojawi ale nikogo nie pokochasz i nie obdarzysz takim uczuciem jak jego mam to samo i tak tez mu powiedziałam. że moge być z kimś innym ale nikogo nie pokocham tak jak Ciebie.
o proszę, nawet nie wiedziałam, że jesteś w podobnej sytuacji. cóż, możesz szczerze stwierdzić, że wiesz o co chodzi. skoro jesteście razem, to już coś, ale skoro wątpisz w to, że on Cię kocha... trochę taki zachwiany związek. ja to bym chyba srała tęczą jakby on pewnego dnia powiedział mi, że jednak mnie chce. normalnie zatańczyłabym nago w centrum miasta
mam nadzieję, że ułoży Ci się jak najlepiej z człowiekiem, którego kochasz. a te słowa wytłuszczonym drukiem to święta prawda - myślę tak samo. my już wybrałyśmy i tego się trzymamy.

ehh, przecież my to jesteśmy dziewczyny jak skarb, a nie doceniają młoty głupie... zamiast chcieć taką która też go chce i wie, że go nigdy nie zostawi to wolą sobie wziąć jakąś cipę która ma go tak naprawdę gdzieś i rozgląda się też za innymi żeby nowe dłuto mieć do obrobienia

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez beautiful_lie Pokaż wiadomość
Ale Tobie mimo wszystko życzę tak jak Doris, żeby przejrzał na oczy, że może jednak Wam się uda i będziecie naprawdę szczęśliwi
nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo bym tego chciała ale jak też trudno żyć mi ze świadomością, że tak się nie stanie. mimo wszystko dziękuję, przy każdym razie gdy zdmuchuję świeczki na torcie to jest główne życzenie a Tobie życzę by ten Twój też przejrzał i docenił. by ciągle był, by nie wykorzystywał wiedząc, że zawsze wrócisz.

no właśnie. najgorsze jest to, że oni nie doceniają. marzę o tym, by obudzili się z ręką w nocniku !

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora