Odpowiednik herbatek :)
Aaaa, wlasnie mi sie przypomniało - odn tych pytan na temat herbatek przeczyszczających..bleee .. zeby sobie zafundowac suszone sliwki [img]icons/icon7.gif[/img] taak, wiem ze wszyscy o tym wiedzą, ze sliwki poprawiają przemiane materii i regulują trawienie, etc..co z tego ?? jak zawsze je jadłam i szczerze powiedziawszy niewiele to dawało [img]icons/icon12.gif[/img] ale znalazłam= wyczytałam gdzies inny sposób na sliwki [img]icons/icon10.gif[/img] wiedziałyscie baby, ze te sliwki nalezy namoczyc ? [img]icons/icon7.gif[/img] robimy tak : 4 sliwki suszone bez pestek zalewamy na noc gorącą wodą- pół szklanki i REGULARNIE! stosujemy co wieczór [img]icons/icon10.gif[/img] poprawia sie znacznie [img]icons/icon10.gif[/img] sampoczucie i nie tylko, heheh [img]icons/icon7.gif[/img]
Pisze, bo nie wiem, czy wiecie, ze te sliwki TRZEBA !namoczyc [img]icons/icon7.gif[/img] rano wymieszac ten kompocik, wypic go i zjesc sliwki [img]icons/icon7.gif[/img] jako test polecam w wolny dzien od pracy, coby Was szef z kibelka nie wołał non stop [img]icons/icon12.gif[/img]
Nie wiem , czy ktos z tego skorzysta, ja polecam bo zdrowo i bezpiecznie, bez jakis herbatek bezsensownych , które tylko spowalniają prace jelit [img]icons/icon7.gif[/img] mam racje Smoczku ? [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]