Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-11, 13:50   #4038
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Kasiuleczka no jesteś na granicy. Powinnaś jednak trzymać dietę i mierzyc te cukry, bo im dalej w ciąży tym te cukry lubią bardziej wariować. Ale nie jest źle, cukrzycy nie masz tylko lekką nietolerancję, więc Amelce krzywda się nie dzieje
No właśnie mam nadzieję, że utrzymywanie dietki poskutkuje przez 3dni przed badaniem nie stosowałam diety (tak mi wiele osób zalecało) Będę dalej mierzyć poziom cukru glukometrem, zobaczę co gin. powie ale tak jak piszesz - mam nadzieję, że Amelii krzywda się nie dzieje z synkiem dla porównania miałam znacznie mniejsze wyniki, bo po 1godz 158mg/dl a po 2godz 108mg/dl, więc wyraźnie widać po normach także że jestem na pograniczu ale damy radę, już tak się tego cukru i wszystkiego nie boję jak na początku a i jeszcze raz DZIĘKUJĘ za dietki, korzystam z nich i mam cukier po godz. góra do 122mg/dl (gdzie około 20mg/dl niby glukometr zawyża)

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora