Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-11, 16:30   #2327
izunia233
Zadomowienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
izunia biedna Majeczka i Ty sie martwisz eh zeby bylo lepiej
tra fajnie ze Nadunia dobrze zniosla szczepienie my mamy 22.07 ale na szczescie przychodnia ma zapas 5w1 bo dzwonilam
Mam nadzieję, że niedługo to minie. Chociaż ostatnio czytałam na innym forum, że kobieta ma 8 miesięczne dziecko i boryka się z takim samym problemem

Ale twoja mała ślicznie leży w łóżeczku. Moja tak wytrzymuje max 15 minut.

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
oj w końcu udało mi się zdrzemnąć, bo ta @ mnie dobija, niepotrafie sie dzis zorganizowac nawet nie mialam kiedy kompa wlaczyc. a nie mialam zupelnie nic do roboty w domu. chcialam ogarnac jedna szafke bomnie wkurza ale tez mi czasu zabrakło

Olusia mojemu też się zbiera za uszkiem, i jak przecieram buźke to zawsze i za uszkami.
osatanio jak bylo tak goraco to Tymkowi puderek sypalam na szyjke bo mu sie pododparzala.
Ewelka ale cudna córa! piękna po prostu
traicionerA odwazna jestes z tym szczepieniem, ja juz dwukrotnie na to nie patrzylam, tylko wyszlam na ten czas on tak rzewnie płacz

kupilismy jednak ten typowy namiot na plaze, tylko zastanawiam sie co na dno polozyc? myslalam o takiej duzej macie jaką Montii kiedyś pokazywała, tylko za chorobe nie moge jej znaleźć.
przyszla mi jjuz wanienka dmuchana.
i zamowilam dzis łańcuszek do smoczka przyczepiany do ubranka z imieniem Tymka
Diatoma jak możesz to wrzuc linka do tego łąńcuszka. Ja też się zastanawiam co położyc na spód tego namiotu. Myślałam o ręczniku podwójnie złożonym ale sama nie wiem. Na pewno coś co nie będzie sprawiało, że maja będzie się pociła.

A kiedy jedziesz i gdzie?

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora