Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-11, 17:08   #2337
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

traicionera ja wiem ze to straszne, ale ja stałam w aptece która jest 20 metrow od punktu szczepien i slyszalam jego placz i nie moglam sie skupic co chce az mi sie lzy cisnely do oczu.

izunia wyjzdzamy 5-15 sieprnia do Ustki, Tymo bedzie miał prawie 5 miesiecy,tzn akuart 15 skonczy. właśnie wymysliłam ze na spod do tego namiotu wezme doł od maty z canpol, bo jest bardzo gruby i mięciutki

ewelqa to link do lancuszkow. sa jeszcze inni sprzedawcy ale jakos ten mi podszedl najbardziejhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=1690564222

aha przypomnialo mi sie, myslalm dzis znowu o tym pałąku bo ktoś pisał że szuka. i po dłuższym przemysleniu stwierdzilam ze nie kupie bo:
1. jak jedziemy autem to zaciągam ten uchwyt od nosidelka i przyczepiam zabawki i on sie tym super interesuje. trzeba miec tylko te zabawki z klipsem,wlasnie chce jeszcze cos dokupic.
2. dziecko jest teraz na takim etapie rozwoju ze tak chlonie otaczjący swiat ze ten pałąk chyba by mu tylko go przyslaniał.
no nie wiem co wy na to.

madzikk
, my w wieku 3,5 miesiaca podajemy soczki, wlasnie jablko i dzis nawet marchew łyżeczka.

zastanawiam się do zakupu gryzaka w smoczku.

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-07-11 o 17:16
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora