Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-11, 19:52   #3251
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Witamy
Robisz zawsze tak jak masz w rozpisce, jeżeli jest fire+stretch, to robisz najpierw fire, a potem stretch.

Jestem po pierwszym miesiącu, dzisiaj musiałam jeden dzień nadrobić, więc było Plyometric cardio circuit+Core Cardio&Balance. Padam po prostu, ale jednocześnie czuję, że żyję, a moje ciałko czuje to jeszcze bardziej Jeszcze sobie takiego podsumowania po tym pierwszym miesiącu nie zrobiłam, ale tak na szybko to chyba jestem zadowolona z wyboru tego programu. Idę się prysznicować i coś wszamać, bo mi burczy już
I jak efekty? pomierzylas sie? stracilas cos, czy po pierwszym miesiacu tb widzialas lepsze efekty??

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dziś rozpoczęłam 19 tydzień
Zrobiłam HIIT 30 i pod koniec rozpętała się potworna burza, byłam zmuszona wyłączyć telewizor (mamy nowy od ok. 5 m-cy, żal by było gdyby się sfajczył przez burzę). Odczekałam jeszcze jakieś 10 minut, bo myślałam że ta burze przejdzie, ale nic z tego. Dałam sobie spokój z upperem.
I jak efekty? 19 tydzien to juz kawal czasu. gratuluje wytrwalosci

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora