2011-07-11, 21:38
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
godzinę mnie nie było i 4 strony 
Cytat:
Napisane przez canaduelle
Odsprzedałam je za 100zł plus przesyłka, mimo, że przecież kosztowaly mnie 149 plus 11 wysylka.. ale że już trochę w nich przeszłam i że kompletnie nie dawałam rady w nich chodzić to myślę sprzedam innej może będą dobre..
no i wizażanka w dniu kiedy otrzymała buty pisze do mnie z pretensjami, że jak ja mogłam za nie wziąć sto złotych skoro nie ma w nich prawie fleków.. co jest nieprawdą. i że mam jej odesłać 20 zł to ona sobie je wymieni.. więc napisałam, że taki interes jest dla mnie zupełnie nie do przyjęcia więc niech odeśle mi buty a ja oddam pieniądze.. na to dostałam stek wyzwisk..
mam nadzieję, że jak to przeczytasz to chociaż klepniesz się w pierś i zastanowisz, czy postąpiłaś fair.. bo chyba nie :pała:
a tak poza tym to chciałabym podziękować wisience  dziś doszła do mnie bluzeczka  Tylko gdzie jest lato?!
jutro obrona.. a ja dalej na wizażu 
|
to ładny numer z tymi butami 
cieszę się, że bluzeczka dotarła, mam nadzieję, że pasuje w razie czego paragon ma budgetka 
Cytat:
Napisane przez Lunus
Z tymi szpilkami ( mam je również i ja) to chyba trzeba jak z adopcją psa na początku przetestować czy nowy właściciel się nadaje 
|
o to to... ja swoje pierwsze (kupione za 329 zł po 1szej imprezie chciałam wyrzucić przez okno, tak mi dały popalić... zresztą mnie w nich podeptali, pooblewali i tak się na nie wściekłam, że poleciały na sprzedaż... a potem zachciało mi się nowych i mam 2gie nowiutkie i czekają tylko na specjalne i KRÓTKIE wyjścia... bo jak mnie zdenerwują to zrobię z nich peep toe
Cytat:
Napisane przez Rzymianka
Ekscelencjo jak masz możliwośc to kupuj, ja się przez niego zakochałam w jego poprzednikach ( paseczkowym, kwiatkowym kremowym) a teraz to już bez szans na kupno XS.Podaję wymiary: długość 79 cm,pas 33-34 cm zależy jak bardzo rozciągnę, biust 40-41.Ta xs z niego jest większa ciut od xs paseczkowego. Wstawiam zdjęcia takie mam, kiepsko mi idzie fotografowanie  beztalencie ze mnie w tym zakresie.
|
Rzymianko cudnie wyglądasz!!!
Cytat:
Napisane przez *majka*
Canaduelle,Budgetko, Madzialenn Wasze zakupy
Dla siebie dorwalam dzis rozowo pomaranczowa chuste (ostatnia  )  zielona spodniczke tulip z trf i 2 t-shirty 
|
Jezuuuuu ile wychodzi ta marynarka z przesyłką do Polski?   Bo się właśnie zakochałam... Były jeszcze Lki???
|
|
|