2011-07-11, 22:27
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Cytat:
Napisane przez paryzanka202
Martus, wybacz,ze sie wtrace,ale uwazam,ze my tu sobie pomagamy,ale kazdy ma prawo robic z dana rzecz co chce. Nigdy by mi przez mysl nie przeszlo ,ze moge miec pretensje do osoby ktorej kupilam dana rzecz a ona ja pozniej sprzedala. Wydaje mi sie,ze nie ma tu osob ktore prosza o zakup tony ubran po to aby je wystawic na all. Trzeba zrozumiec,ze cos moze jednak na nas nie pasowac, byc sa male, mozemy sie w tym nie czuc.
To co , mam wystawic to na allegro za 1zl bo ktos mi pomogl w zakupie?
Ja uwazam,ze dobrze zrobilas, nie jestes Caritas, dla mnie mozesz narzucic nawet 10000% zysku , jak ktos kupi to kupi
Ja kupilam przeciez tulipanka pasiakowego dla mamy, pytalam czy ktos chcial , nikt sie nie odezwal i moze wyda Wam sie to chamskie,ale jesli na mamie nie bedzie lezal to mam zamiar go sprzedac i to z zyskiem na allegro. Z gory mowie zebyscie nie poczuly sie,ze zeruje na innych...  Nie pisze tego zlosliwie 
|
Nie chciałam się wcinać w tą dyskusję, bo za bardzo lubię ten wątek, a przez takie coś robi się niesmacznie, jak na innych, ale uważam dokładnie tak samo jak Ty Paryżanko Co innego gdyby to była sprzedaż masowa, ale jeśli coś nie pasuje, to czemu na tym nie zarobić jeśli komuś zależy i jest w stanie zapłacić za coś więcej... A takie śledztwa są nie na miejscu i teraz widzę, że jedne do drugich mają pretensje...
|
|
|