2011-07-12, 08:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Jestem i ja, no co za niespodzianka, nie myślałam, że to tak szybko będzie 
I proszę mnie dopisać do kalendarza urodzinowego, bo to już niedługo - 9 sierpnia 
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka
Oj Wy wariatki jedne
Doczytałam - ufff...  TŻ to już się na mnie wkurza bo mówi, że to nie jest normalne tak pół doby spędzać na forum ślubnym  Trochę się z nas nabija, że tak wszystkim się dzielimy, a ostatnio nawet sobie zażartował "Prawda to wszystkim znana... wklejajcie pał.ki swoich TŻ'ów  " - niemożliwy jest, c'nie  ?
Dziś w końcu nie zadzwoniłam to dziewczyny od sukni (siedziałam przy kompie 8-16 a nie spisałam sobie nr komórki do tej laseczki - dobra jestem  ) tak więc zrobię to jutro nawet jeszcze przed południem
Ach... z tym, że znów mam jakieś wątpliwości... ale to u mnie akurat normalne kiedy muszę podjąć ważną dla mnie decyzję ;p Możliwe, że będę miała jeszcze rozkminy czy przypadkiem się nie pospieszyłam, czy nie znalazłabym takiej która lepiej by na mnie leżała... a przecież przymierzałam już sporo sukien ślubnych i żadna tak do mnie nie mówiła jak TA  Ech ja to chyba mam po prostu taki charakter "sra.ją.cy ogniem"
Dobrej nocki śpioszki 
|
\
Hehe, były już cycki, moga być i pałki 
A Ty sztuczka zmieniaj avatar! Co to za jakaś obca i nie Twoja sukienucha?!
|
|
|