Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Lipiec Guerlain, EL, Diorblush, YSL,Truth CK -róże i perfumy,Pure DKNY, Kelly Caleche
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-12, 12:40   #11
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Lipiec Guerlain, EL, Diorblush, YSL,Truth CK -róże i perfumy,Pure DKNY, Kelly C

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
cos za diorblush?
Niestety

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez MagdaK7 Pokaż wiadomość
hej, znajdziesz cos u mnie za meteorki?
Też nic

Dziękuję za propozycje

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tysiulka18 Pokaż wiadomość
coś u mnie?
Niestety

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
cześc
znajdziesz coś za róż chanel ?
Tak na szybko...a co to za AA na fotce???

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sikorka1408 Pokaż wiadomość
cos u mnie za - Pure DKNY edp -miniatura 6,5/7 ml , napisz co cie nmniej wiecej interesuje za to,bo mam duzo rzeczy poza watkiem
W wątku nic nie znalazłam A co masz poza wątkiem z zapachów? Interesują mnie wszystkie ,może poza typowymi świeżakami

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
Witaj mam pare flaszek zapraszam do siebie, odpisz w moim wątku podobają mi się róże
14 próbek podkładu clinique 05 vanilla-tylko chyba to mi w oko wpadło,o Tocade sobie poczytam.A który róż Cię interesuje?
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując